Yksityisyysseloste

Keitä me olemme

Kotisivumme on: https://www.vooler.fi. Tämä on tietosuojaselste sisuvustollemme osoitteessa https://sisalto.vooler.fi/

Mitä henkilötietoja me keräämme ja miksi

KOMMENTIT

Jos vierailija jättää kommentin sivustolla, niin me tallennamme kommenttilomakkeessa olevat tiedot talteen sekä vierailijan IP osoitteen ja selaimen ”user agentin”, jotta voimme tunnistaa roskapostin.

Luodaan anonymisoitu merkkijono sinun sähköpostistasi (kutsutaan myös hash:ksi) voidaan toimittaa Gravatar-palveluun, jotta nähdään onko se sinulla käytössä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste on saatavilla täällä: https://automattic.com/privacy/. Kun kommenttisi on hyväksytty, niin profiili-kuvasi on näkyvillä julkisesti kommentin yhteydessä.

MEDIA

Jos lataat sivustolle kuvia, niin sinun sinun pitää välttää lataamasta kuvia, jotkasisältävät paikkatietoa (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata näitä kuvia ja ottaa kuvissa olevia paikkatietoja itselleen.

KONTAKTI- JA MUUT LOMAKKEET

Jos täytät meidän kontakti- tai muita lomakkeita, niin niiden sisältämät tiedot tallennetaan sivuston palvelimelle.

KEKSIT

Jos jätät kommentitn sivustollemme, niin voit valinnaisesti tallentaa kekseihin nimesi, sähköpostiosoitteesi ja kotisivusi. Tämä tehdään helpottamaan sinun kommentoitia, jotta sinun ei tarvitse kirjoittaa näitä tietoja joka kertaa uudestaan. Nämä tiedot säilytetään yhden vuoden ajan.

Jos käyt meidän kirjautumissivulla, we lisäämme sinulle väliaikaisen keksin tunnistaaksemme, että selaimesi tukee niiden käyttämistä. Tämä keksi ei sisällä henkilötietoja ja se poistetaan kun suljet selaimesi.

SUOLAUTETUT SISÄLLÖT MUILTA SIVUSTOILTA

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää sisältöjä muilta web-sivustoilta (esim. videoita, kuvia, artikkeleita jnep.). Sulautetut sisällöt muilta sivustoilta käyttäytyvät samalla tavalla kuin jos vierailija olisi käynyt toisella web-sivustolla.

Nä web-sivustot voivat kerätä tietoja sinusta, käyttää keksejä ja kolmannen osapuolen seurantaa ja monitoroida sinun interaktiota sulautetun sisällön kanssa. Jos olet kirjautuneena sulautetun sisällön web-sivustolla, niin tämä seuranta tapahtuu kirjautumistietojesi kanssa.

Analytiikka

Käytämme Google Analytics -palvelua palveluidemme analysointiin ja parantamiseen.

Kenen kanssa jaamme dataasi

Me emme jaa sinun dataasi kenenkään muun kanssa.

Kuinka kauan säilytämme dataasi

Jos jätät kommentteja, niin kommentit ja niiden lisätiedot säilytetään toistaiseksi. Tällä tavalla voimme tunnistaa ja hyväksyä automaattisesti kaikki jatkoviestit liittyen kommenttiisi.

Pidämme palvelimen lokitietoja yhden kuukauden.

Rekisteröitymistietoja säilytetään niin kauan kuin olet rekisteröityneenä sivustolle ja ne säilyvät kuukauden ajan rekisteröinnin lopettamisen jälkeen.

Mihin lähetämme sinun dataasi

Vierailijoiden kommentit voidaan tarkistuttaa roskapostiien tunnistamispalveluissa.

Kontaktitetomme

Kontaktitietomme ovat saatavilla kotisivuillamme osoitteessa https://www.vooler.fi

WebAitio Oy, Lemminkäisenkatu 14-18 A, 20520 Turku, Suomi

Kontaktihenkilö

Teijo Pöyhönen
+358 44 213 6072
etunimi.sukunimi@vooler.fi

LinkedIn
LinkedIn
Share
WhatsApp